Kolmiosainen tarot-kurssi

En ilmoittele kalenterissa tänä vuonna kursseista, mutta voit koota oman porukan ja tulen mielelläni pitämään ryhmällesi oman tarotkurssin joko meille tai haluamaasi paikkaan. Voin tulla myös muualle Lappiin.

Käytän pääasiassa Crowleyn taroteja niiden runsaan symboliikan vuoksi. Tutustumme myös Rider-, Kalevala- ja Aura-Soma taroteihin.

Ota omat kortit mukaasi tai jos sinulla ei vielä niitä ole tai et ole osannut päättää minkälaisen pakan haluat, voit löytää workshopin aikana juuri itsellesi sopivan tarotpakan. Voin lainata kurssin ajaksi Crowleyn tarotit.

Workshop kestää kerralla 3 tuntia iltaisin klo 18-21 tai vkl:na klo 11-14 tai sopimuksen mukaan. Koko kurssin hinta 90 €. Jos olet halukas osallistumaan vain tiettyyn osioon kerta maksaa 30 €.

 

Tarot-kurssi I

Tarotkortit ovat oiva apu matkalla itsetuntemukseen ja intuition vahvistamiseen. Tarotien avulla on mahdollisuus löytää omat voimavaransa. Ihan hyvä jos olet jo hieman perillä korttien symboliikasta, mutta se ei ole välttämätöntä, jos vain osaat/uskallat luottaa intuitioosi. Harjoittelemme ryhmässä ja pareittain.
Tutustumme illan aikana isoon arkanaan eli 22 valttikorttiin. Opettelemme erilaisten symbolien merkityksiä, kuten värit, numerot, kuvat jne. jokaisella kerralla.

Tarot-kurssi II

Käymme läpi pienen arkanan sauvojen, miekkojen, maljojen ja lanttien 1-10 kortit. Harjoitellaan helppoja pöytiä.

Tarot-kurssi III

Tutustumme hovikorttien salaisuuksiin. 

Harjoittelemme tarotpöytien tekemistä ja keskustelemme esiin tulleista asioista.

 

Pidän myös pelkkiä tarotpöytäkursseja, jolloin harjoittelemme erilaisten pöytien tekemistä. Kurssi kestää 3 tuntia ja maksaa 25 €.

 

tarot