Enkelit ja enkelikortit

Meillä jokaisella on oma suojelusenkeli, joka seuraa meitä elämästä toiseen. Enkelit ovat usein "työttöminä" koska emme muista tai tiedä, että voisimme pyytää heiltä apua monin tavoin. Enkelit ovat suojelemassa, opastamassa, ohjaamassa ja auttamassa meitä maan päällä.


Enkelit ovat olleet sydäntäni lähellä jo vuosia. Minulle on kerääntynyt hoitohuoneeseeni erikokoisia ja näköisiä enkeleitä jo useita kymmeniä. Pyydänkin enkeleiltä apua moneen asiaan ja tilanteeseen.
Ihastuin ikihyviksi, kun näin ensimmäiset enkelikortit toistakymmentä vuotta sitten. Ne olivat Diana Cooperin Valon enkelit –kortit. Valon enkeleiltä kysytään ensin jotain asiaa ja sen jälkeen nostetaan yksi kortti. Kortti voi antaa vastauksen, jota ei ehkä ole tullut ajatelleeksi, tai se antaa vahvistuksen idealle tai suunnitelmalle jostain asiasta. Enkelten viesti on yleensä lempeää, uusia ajatuksia herättävää ja oivalluksia antavaa. Voit nostaa vaikka joka aamu Valon enkelit –kortin päivää ilahduttamaan.


Pikku hiljaa aloin ostella erilaisia enkelikorttipakkoja ja nyt niitä onkin jo yli kymmen pöytälaatikossani. Sieltä löytyy Arkkienkeli-, Jumalatar-, Ylösnousseet mestarit-, Healing-, Enkeliterapia- ja Yksisarviset-kortit jne. Jokaiselle jotakin, mieltymystensä mukaan.