Enkelikortti- ja tarottulkinta

Kun asiakas tulee korttitulkintaan hän saa valita ensiksi enkelikorteista kolme itseä miellyttävää pakkaa ja sen lisäksi otan mukaan myös yhdet tarotkortit eli teen tulkinnan neljällä pakalla. Tulkinnan alussa asiakas saa halutessaan sanoa mitä hän enkeleiltä kysyy tai hän voi antaa enkeleille mahdollisuuden kertoa mitä heillä olisi sanottavaa tähän hetkeen.IMG 2249

Enkelikorttitulkinta ei ole ennustamista, vaan kortit toimivat välineenä, joiden avulla enkelit voivat olla yhteydessä meihin. Enkelithän auttavat meitä vain silloin kun pyydämme, koska he eivät saa puuttua vapaaseen tahtoomme. Koskaan emme ole yksinäisiä, kun muistamme, että rinnallamme kulkee elämämme ajan oma suojelusenkeli rakastaen ja auttaen meitä. Tulkinta kestää enintään tunnin.

Teen myös enkeli- ja tarottulkintoja s-postin tai facebookin viestien kautta. Tilatessasi tulkinnan kerrot mitä haluat kysyä tai minkälaiseen ongelmaan haluat neuvoja. Maksettuasi 35 € tilille : FI 0711343500384871 teen tulkinnan kolmella pakalla ja lähetän sen haluamaasi osoitteesen. Halutessasi voit kysyä tarkennusta s-postilla.